Digitale showroom
Over de keuken
American Kitchen op maat
Restauratie
Sub-Zero / Wolf
Raymond Loewy
Kosten
Losse onderdelen bestellen
Contact
Links & Pers


Een American Kitchen op maat -
gerestaureerd of niet gerestaureerd


Elk bezoek aan de showroom is geheel vrijblijvend. Maar als u serieus geïnteresseerd bent in de aanschaf van een American Kitchen, is het wel zo handig als u vooraf een schets maakt van de ruimte waarin de keuken geplaatst moet worden. Vergeet niet de maten goed in kaart te brengen. Dan is het mogelijk om direct te bekijken hoe de American Kitchen in de beschikbare ruimte is in te passen - en kunt u meteen een offerte meekrijgen.

De offerte bestaat uit verscheidene onderdelen, en is geheel afhankelijk van uw wensen.

Een belangrijke vraag is bijvoorbeeld wat u met het sink en de onder- en bovenkasten wilt. U kiest zelf in het magazijn geschikte onderdelen - maar wilt u die zelf opknappen, of toch liever laten restaureren door American Kitchens Amsterdam? In dat geval wordt het materiaal gerenoveerd en gespoten in de door u gewenste kleur.

Een keukenblok heeft behalve een sink - het natte deel, waarin u spoelt - een werkgedeelte. American Kitchens Amsterdam levert op maat gemaakte werkbladen, die afgewerkt zijn met mipolam (een harde, op marmoleum gelijkende kunststof) of geheel vervaardigd zijn van RVS, of acrylic stone.

Wilt u in het werkblad een kookplaat inbouwen? Wilt u in de keuken nog andere apparatuur - oven, vaatwasser, koelkast - inbouwen?

Wil een u schouwafzuigkap of een eilandafzuigkap, of wilt u liever een in een bovenkast geïntegreerde afzuigkap?

Installeert u uiteindelijk zelf de keuken, of laat u dat door American Kitchen Amsterdam doen?

Offertes van American Kitchens Amsterdam zijn maatwerk - altijd afgestemd op uw specifieke wensen.

Vanzelfsprekend zijn de kosten afhankelijk van uw wensen. De prijs van een geheel gerenoveerde American Kitchen is ongeveer gelijk aan die van een nieuwe, moderne keuken.